Berikut ini adalah musik yang cara memainkannya digesek, kecuali….

SoalSatu

Berikut ini adalah musik yang cara memainkannya digesek, kecuali….

a. cello
b. rebab
c. biola
d. harpa
e. tarawangsa

Jawaban: d

Dilansir dari Ensiklopedia , Berikut ini adalah musik yang cara memainkannya digesek, kecuali….d. harpa

About administrator

Check Also

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu nu ditajong ku Sangkuriang. Éta gunung téh katelahna…

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu ...

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published.