Bernyanyi dibawakan oleh empat orang disebut…

SoalSatu

Bernyanyi dibawakan oleh empat orang disebut…

a. septet
b. kwentet
c. kwartet
d. duet
e. trio

Jawaban: c

Dilansir dari Ensiklopedia , Bernyanyi dibawakan oleh empat orang disebut…c. kwartet

About administrator

Check Also

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu nu ditajong ku Sangkuriang. Éta gunung téh katelahna…

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu ...

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published.