Contoh bahan makanan nabati bertekstur ulet, yaitu ….

SoalSatu

Contoh bahan makanan nabati bertekstur ulet, yaitu ….

a. wortel
b. papaya
c. jambu
d. singkong
e. akar Teratai

 

Jawaban: e. akar teratai

Dilansir dari Ensiklopedia, Contoh bahan makanan nabati bertekstur ulet, yaitu ….e. akar Teratai

About administrator

Check Also

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu nu ditajong ku Sangkuriang. Éta gunung téh katelahna…

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu ...

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published.