Fungsi instrumen balungan dalam seni gamelan adalah….

SoalSatu

Fungsi instrumen balungan dalam seni gamelan adalah….

a. penjaga kestabilan tempo
b. pembawa melodi pokok
c. pelengkap lagu
d. pengatur irama
e. pengatur perubahan tempo

Jawaban: b

Dilansir dari Ensiklopedia , Fungsi instrumen balungan dalam seni gamelan adalah….b. pembawa melodi pokok

About administrator

Check Also

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu nu ditajong ku Sangkuriang. Éta gunung téh katelahna…

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu ...

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published.