Hasil karya cipta lagu/nyanyian dapat berupa sebagai berikut, kecuali….

SoalSatu

Hasil karya cipta lagu/nyanyian dapat berupa sebagai berikut, kecuali….

a. lagu klasik
b. lagu instrumen
c. lagu wajib nasional
d. lagu tradisional
e. lagu seriosa

Jawaban: b

Dilansir dari Ensiklopedia , Hasil karya cipta lagu/nyanyian dapat berupa sebagai berikut, kecuali….b. lagu instrumen

About administrator

Check Also

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu nu ditajong ku Sangkuriang. Éta gunung téh katelahna…

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu ...

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published.