Jumlah pemberian pestisida harus memenuhi standar pemupukan, yaitu tepat ….

SoalSatu

Jumlah pemberian pestisida harus memenuhi standar pemupukan, yaitu tepat ….

a. dosis
b. cara
c. waktu
d. sasaran
e. aplikasi

Jawaban: a. dosis

Dilansir dari Ensiklopedia, Jumlah pemberian pestisida harus memenuhi standar pemupukan, yaitu tepat ….a. dosis

About administrator

Check Also

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu nu ditajong ku Sangkuriang. Éta gunung téh katelahna…

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu ...

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published.