Karya cipta musik tidak tertulis berlangsung sekali saja disebut….

SoalSatu

Karya cipta musik tidak tertulis berlangsung sekali saja disebut….

a. improvisasi
b. musisi
c. ekspresi
d. nyanyian
e. spontanitas

Jawaban: a

Dilansir dari Ensiklopedia , Karya cipta musik tidak tertulis berlangsung sekali saja disebut….a. improvisasi

About administrator

Check Also

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu nu ditajong ku Sangkuriang. Éta gunung téh katelahna…

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu ...

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published.