Kawih anu nyaritakeun milangkala atawa hari jadi kabupatén Cianjur nyaéta …

SoalSatu

Kawih anu nyaritakeun milangkala atawa hari jadi kabupatén Cianjur nyaéta …

A. Jaran Goyang
B. 12 Juli
C. Duriat
D. Curug Cinulang
E. Bubuy Bulan

Jawaban: B

Dilansir dari Encyclopedia Britannica, Kawih anu nyaritakeun milangkala atawa hari jadi kabupatén Cianjur nyaéta … B. 12 Juli

About administrator

Check Also

Dina sastra Sunda buhun, aya nu disebut dongéng. Dongéng téh nya éta …

Dina sastra Sunda buhun, aya nu disebut dongéng. Dongéng téh nya éta … A. Karya ...

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published.