Naon waé nu kudu diperhatikeun dina nerjemahkeun tulisan sastra? …

SoalSatu

Naon waé nu kudu diperhatikeun dina nerjemahkeun tulisan sastra? …

A. Ma’na dina tulisan jeung kaéndahan basana
B. Terjamahkeun per kecap
C. Teu kudu diéndah-éndah terjemahana
D. Teu kudu merhatikeun ma’na dina tulisana
E. Terjemahkeun sangkan jadi teu panjang teuing tulisana

Jawaban: A

 

Dilansir dari Encyclopedia Britannica, Naon waé nu kudu diperhatikeun dina nerjemahkeun tulisan sastra? … A. Ma’na dina tulisan jeung kaéndahan basana

Leave a Comment