Naon waé nu kudu diperhatikeun dina nerjemahkeun tulisan sastra? …

SoalSatu

Naon waé nu kudu diperhatikeun dina nerjemahkeun tulisan sastra? …

A. Ma’na dina tulisan jeung kaéndahan basana
B. Terjamahkeun per kecap
C. Teu kudu diéndah-éndah terjemahana
D. Teu kudu merhatikeun ma’na dina tulisana
E. Terjemahkeun sangkan jadi teu panjang teuing tulisana

Jawaban: A

 

Dilansir dari Encyclopedia Britannica, Naon waé nu kudu diperhatikeun dina nerjemahkeun tulisan sastra? … A. Ma’na dina tulisan jeung kaéndahan basana

About administrator

Check Also

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu nu ditajong ku Sangkuriang. Éta gunung téh katelahna…

Dongéng sangkuriang kaasup kana carita legenda. Ieu hal téh lantaran ayana gunung nu dianggap parahu ...

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published.